Australienii au fost socati in aceasta dimineata la vestea mortii actorului Heith Ledger intr-un apartament din New York, posibil din cauza unei supradoze de medicamente, dar familia a spus ca moartea sa a fost un accident, informeaza NewsIn.

Ledger, in varsta de 28 de ani, care a devenit faimos pentru rolul sau de cowboy homosexual in filmul "Brokeback Mountain", a fost gasit mort langa pat de catre menajera sa, iar politia a presupus ca artistul a murit din cauza unei supradoze de medicamente, pentru ca in apropierea patului au fost gasite mai multe medicamente, inclusiv somnifere. Pentru aflarea motivului mortii se va face, cel mai probabil, o autopsie.

Aproximativ 200 de oameni si 75 de reporteri s-au adunat in fata casei sale din Broome Street, New York, iar fanii faceau fotografii cu telefonul mobil.

"Noi, familia lui Heath, putem confirma tragica, prematura si accidentala disparitie a iubitului nostru fiu, frate si tatal Matildei", a spus tatal actorului, Kim, care a citit o declaratie in fata casei sale din Perth, in vestul Australiei.

Mama lui Ledger, Sally, si sora acestuia, Kate, s-au adunat, impreuna cu Kim Ledger in casa lor si au spus ca doresc sa fie lasati sa deplanga in liniste disparitia actorului.

"Dorim sa le multumim prietenilor nostri si tuturor oamenilor din lume pentru vorbele lor de incurajare si gandurile bune pe care ni le adreseaza in aceste momente", a spus Kim Ledger.

"Heath a marcat atatia oameni in timpul vietii sale scurte si putini au avut ocazia sa il cunoasca cu adevarat", a spus tatal lui.

Oamenii si vecinii au lasat flori si carti postale langa casa unde Ledger a petrecut lunile decembrie si ianuarie, in vacanta de iarna.

"Sunt atat de trista, nu am cuvinte sa va descriu", a spus unul dintre cei mai apreciati critici de film din Australia, Margaret Pomeranz. "Este o pierdere incredibila. Era un baiat atat de talentat ... si un suflet minunat", a spus Pomeranz radioului local.

Premierul australian Kevin Rudd a spus ca tara a pierdut unul dintre cei mai mari actori ai sai, in floarea varstei. "Rolurile provocatoare si diferite ale lui Ledger vor fi retinute ca unele dintre cele mai mari reprezentatii ale unui actor australian", a spus Rudd intr-o declaratie.

Ledger a fost unul dintre membrii mai tineri a ceea ce presa australiana a numit "mafia australiana de la Hollywood", care ii include pe Nicole Kidman, Russel Crowe, Naomi Watts si Hugh Jackman, comenteaza NewsIn


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.