Viata Ronei Hartner bate filmul. Focoasa protagonista a peliculei “Gadjo Dilo” traieste o poveste de dragoste cu un dansator ce are origini indiene si care a cerut-o de sotie la nici cinci zile dupa ce s-au cunoscut. Cei doi au impreuna o fetita, Soumalia, in varsta de doar doua saptamani.

Frumoasa actrita de 34 ani traieste de mai multi ani la Paris, ea remarcandu-l pe viitorul sau sot la un spectacol.

Fascinata de dansatorul de doar 26 de ani, cu origini indiene, Rona i-a propus imediat acestuia sa se alature trupei ei. Sedus de farmecul actritei, acesta a acceptat pe loc sa o urmeze, iar la numai cinci zile dupa ce a cunoscut-o a si cerut-o de nevasta. Rona a fost sceptica la inceput, si, desi i-a spus “Da!” iubitului ei din prima, i-a pus si o conditie ferma: sa repete cererea in casatorie timp de doua luni, in fiecare zi.

Dansatorul s-a conformat, reusind astfel sa castige inima si increderea Ronei. Fructul dragostei dintre cei doi este o fetita, care s-a nascut anul acesta, la 5 ianuarie si pe care cei doi au botezat-o Soumalia.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.