Oameni simpli sau vedete renumite, toti trecem macar o data in viata pragul tigancilor vrajitoare. Motivul este unul cit se poate de simplu: ne dorim cu tot dinadinsul sa stim ce ne rezerva viitorul si, daca se poate, sa-l modificam dupa dorintele noastre. Iata doar citeva dintre VIP-urile care au fost atinse de "microbul" magiei albe sau negre.

Dan Negru: "Sint prea zgircit ca sa dau bani tigancilor"

Daca pentru foarte putin timp, vrajitoarele ne dau un strop de incredere in noi, ajung intr-un final sa ne goleasca buzunarele fara ca macar sa ne dam seama cind s-a intimplat. Este si cazul cintaretului Mihai Traistariu, a carui "relatie" cu vrajitoarele dateaza inca din copilarie.

"Prima data cind am dat nas in nas cu o prezicatoare eram copil. M-am trezit ca au venit niste tiganci sa-mi spuna viitorul. Recunosc ca mi-au stirnit curiozitatea, asa ca am acceptat. Numai ca am ramas si fara vreo prezicere memorabila, dar si fara 100 de lei, care pe vremea aceea erau bani frumosi, nu gluma", marturiseste solistul. Anii au trecut dar, se pare ca Mihai n-a scapat de "patima ghicitului". Nu cu mult timp in urma, el a dat din nou peste o "mama Omida" in devenire care i-a golit buzunarul de 300 de euro.

"M-am suparat atit de tare incit mi-am promis ca din momentul acela, niciodata in viata mea nu mai am incredere in astfel de persoane! Dar, da-i Doamne, romanului, mintea cea de pe urma" - afirma Mihai. La polul opus se situeaza prezentatorul Dan Negru care declara sus si tare ca vrajitoarele au fost cele care l-au cautat. "Au venit destule in emisiunile mele si nu incetau sa ma roage sa-mi ghiceasca. Pe linga faptul ca sint un om foarte credincios, sint si foarte zgircit ca sa mai dau bani si tigancilor", glumeste Negru.
Carmen Serban da bani la descintatoare

Gurile rele spun ca, de multi ani, proaspata casatorita "regina a R&B", Cristina Spatar, frecventeaza cercurile diverselor vrajitoare. Ba ca are cununiile legate, ba ca n-are noroc la bani sau spor in afaceri, toate se rezolva cu ajutorul "celebrelor". Surse din anturajul vedetei sustin chiar ca, intr-o perioada, cintareata arunca sume exorbitante pe "dezlegari" si ca fericirea de acum s-ar datora tot ajutorului dat de o vrajitoare.

Cu ceva timp in urma, s-a spus ca si Maria Marinescu a incercat sa revina in gratiile fostului iubit fotbalist cu ajutorul unor anumite tehnici folosite de "lucratoarele" cu magia alba. In cazul ei, se pare ca descintecele nu au dat roade.

Cam la fel sta treaba si cu Andreea Raicu. Spune lumea ca ar fi apelat si ea la o "regina a magiei" dupa ce s-a despartit de fotbalistul Cristi Chivu. Asa s-o explica oare faptul ca, mult timp, Chivu, de altfel un barbat rivnit de multe domnite, se plingea ca nu-si gaseste perechea? In ceea ce-l priveste acum pe fotbalist, se pare ca toate farmecele i-au fost desfacute, pentru ca si-a gasit in sfirsit jumatatea. Probabil ca Adelina are la dispozitie o "zina" mai puternica...

Nici manelista Carmen Serban n-a scapat de virusul vrajitoriei, cintareata "exersind" de multe ori acasa ritualurile "impuse" de tiganci. Se zice pe la colturi ca nici Traian Basescu n-a scapat de "boala" de a sti ce-i rezerva viitorul, el recurgind de multe ori la sfaturile competente ale unor vizionare, care, culmea, se pare ca i-au prezis lucruri adeverite ulterior, intr-o proportie destul de mare.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.