Este un barbat care arata bine, dar n-a avut deloc noroc in dragoste. Este vorba despre Razvan Fodor.
Pina acum, a avut tot felul de aventuri, dar nici una serioasa, in afara de top-modelul Catrinel Menghia, care l-a parasit, insa, pentru un pilot de curse. Acum, actorul ce joaca prin telenovele este amorezat lulea de o filipineza, Chrystal, despre care cintaretul a declarat la un post tv ca este "femeia pe care o cauta de-o viata".

A invitat-o in Romania, iar aceasta urmeaza sa vina aici in urmatoarea perioada, pentru a cunoaste familia lui Razvan. Ca s-o dea gata pe partenera sa de viata, Razvan s-a gindit s-o incinte cu preparate culinare romanesti, dar si cu un cadou special: o bratara de aur si lenjerie intima. A cumparat deja aceste daruri, iar acum asteapta prilejul sa i le ofere. Prieteni de-ai cintaretului sustin ca nu ar fi exclus ca acesta s-o ceara si in casatorie, mai ales ca in ultima vreme se gindeste din ce in ce mai serios sa se aseze la casa lui.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.