Zile grele pentru carismaticul umorist, revenit recent dintr-o vacanta exotica pe care a petrecut-o cu sotia in Brazilia si Argentina.

Garcea a fost rapus de o gripa virulenta si, in ciuda insistentelor sale, medicii nu i-au permis sa mearga la serviciu, la Kanal D, acolo unde de luni pana joi are emisiune in direct (ora 19.30). Solutia salvatoare a venit de la amicul Cosmin Cernat, care s-a oferit sa prezinte el “Ora Castigatorilor”.

“Nu am cuvinte sa-i multumesc lui Cosmin pentru acest gest. Eram intr-o situatie practic fara iesire, iar el s-a oferit sa ma ajute cu eleganta care il caracterizeaza in tot ceea ce face. Sunt convins ca se va descurca foarte bine si sper sa reusesc vreodata sa ma revansez”, a anuntat Mugur. De cealalta parte, Cosmin e incantat de noua ipostaza de la serviciu.

“E placut intotdeauna sa te intorci la divertisment, mi-a lipsit asta timp de un an, cat m-am ocupat exclusiv de sport. Va fi extrem de greu sa-i tin locul, pentru ca talentul lui Mugur nu are limite”, a declarat Cosmin Cernat.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.