Desi a ales un nou post de televiziune, vedeta nu se bucura de succesul de altadata.

Teo s-a intors pe sticla. Dupa cearta cu patronul Adrian Sarbu, vedeta s-a mutat la Romantica. Nici nu ne-am dumirit bine cum sta treaba cu emisiunea de la Romantica, si Teo apare la Prima TV, momind telespectatorii cu o hartie de 100 de euro.

Prima nu-i ca Pro. De acest lucru este convinsa si Teo, numai ca nu mai are cale de intoarcere, dupa cum singura a declarat. Postul Romantica si-a facut relansarea cu Teo pe post de director de televiziune si moderatoare a emisiunii "Teo­viziunea", care a rezistat noua luni in grila de program.

Daca des­par­­tirea de Pro TV a fost una abrupta, cea de la Romantica s-a lasat cu lacrimi, mai ceva ca intr-o telenovela siropoasa. Dupa noua luni, Teo s-a despartit si de acest post de televiziune, insa cu flori si cadouri.

Nu putem spune ca emisiunea "Teo Live" de la Prima TV a inceput cu stangul, insa a venit cu aceleasi glume rasuflate, cu o Teo obosita si un decor lipsit de stralucire.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.