Intrat in rindul vedetelor de top, Connect-R s-a hotarit sa nu mai fie pieton.

"M-am saturat sa ma rog de prieteni sa ma duca si pe mine la studio sau unde am treaba. Cu autobuzul si metroul nu prea merg, nu de frica fanilor, ci pentru ca nu suport aglomeratia", a declarat cintaretul pentru “7plus”.

Solistul a inceput scoala de soferi in urma cu o luna si se pare ca evolueaza destul de greu. "Pina acum am facut doar patru ore in poligon. Gheata si troienele din Bucuresti m-au impiedicat sa ies pe strada. Dar mi-am anuntat toti prietenii sa nu circule pe strada cind se va topi zapada" - ne-a marturisit.

Cintaretul recunoaste ca nu este un as in arta condusului. Parcarea laterala si cea cu spatele ii dau mari batai de cap. "Nu ma pricep sa dau cu spatele. Nu am asa mare incredere in fortele mele. Recunosc ca nici nu am prea mult timp pentru condus si pentru tocit legislatia. Sigur voi pica sala!", a declarat Connect-R pentru “7plus”. Intrebat ce masina si-ar dori, a spus ca nu are banii Andreei Banica sa- si ia masina visata. "Pentru inceput, imi voi cumpara o masina mai ieftina. Eu sint innebunit dupa Golfuri, dar nu am inca bani pentru asa ceva." Poate il vom vedea incurcind circulatia intr-un Tico luat la mina a doua!


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.