Fergie a uitat sa traga fermoarul de la slit si a iesit pe scena cu el desfacut. Evident, fotografii nu au ratat momentul, urmarind-o pe intreaga durata a concertului.

Recent revenita din vacanta petrecuta in Mexic impreuna cu iubitul ei Josh Duhamel, Fergie a inceput in forta. Ea a plecat direct din Las Vegas in Noua Zeelanda pentru a sustine un concert extraordinar.

Lucrurile nu au stat totusi asa cum a planuit ea, Fergie facandu-se de ras in stil mare, dupa ce a iesit pe scena cu slitul desfacut, relateaza Gossip Girls. Fergie, care a cantat impreuna cu trupa care a consacrat-o, Black Eyed Peas, a urcat pe scena amenajata pe Stadionul Westpac dupa incheierea reprezentatiei oferite de Sting.

Din cauza emotiei sau din neglijenta, ea a uitat sa isi inchida slitul, cantand pret de mai bine de o ora cu el desfacut. si cum Fergie este extrem de energica atunci cand incepe sa danseze, ea a facut deliciul fotografilor, care, sustine Gossip Girls, ajunsesera sa faca pariu pe culoarea chilotilor purtati de vedeta. “imi este rusine. Nu stiu cum a fost posibil. Cu siguranta nu o sa se mai repete”, a declarat cantareata pentru un ziar local, la coborarea de pe scena.