In ultimul timp, vedetele din Romania au devenit mai generoase. Receptive la problemele oamenilor cu buzunarele goale, starurile autohtone s-au decis sa doneze sume importante, care sa fie de folos in perioadele grele. Un ultim exemplu este Mihaela Radulescu, cunoscuta prezentatoare oferind nu mai putin de 14.000 de euro unui spital din Piatra Neamt, aflat intr-o criza financiara de nedescris.

Anul 2004 a fost pentru Mihaela Radulescu de-a dreptul exceptional. S-a casatorit cu unul dintre cei mai invidiati oameni de afaceri, Elan Schwarzemberg, a nascut un baietel frumos foc, Ayan, pe care vedeta pur si simplu il adora, a prezentat emisiunea "Secrete de familie" de la "Antena 1", a aparut intr-un clip, s-a apucat de cantat, a semnat un nou contract cu televiziunea din Baneasa, pentru formatul "Duminica in familie", si, in plus, are sansa de a debuta in radio, ea urmand sa realizeze zilnic, la postul "Gherila", patronat de "Academia Catavencu", un talk-show.

"«Nu stiu daca sunt femeia anului, dar stiu ca e anul meu bun, atat in plan personal, cat si profesional», declara, multumita, Mihaela Radulescu."


Imaginea unei vopsele de par

Si lucrurile nu se opresc aici. Recent, Mihaela Radulescu a redevenit imaginea "Pantene", parafand un contract foarte avantajos din punct de vedere financiar cu celebra firma franceza. De aceea, probabil, prezentatoarea TV s-a gandit ca ar fi cazul sa faca si niste gesturi umanitare pentru oamenii care au nevoie ca aerul de un banut. Astfel, conform revistei "Story" din aceasta saptamana, Mihaela Radulescu a donat nu mai putin de 14.000 de euro unei maternitati din Piatra Neamt, orasul din care ea este originara.

"Nu ma simt vie si implinita daca trec prin viata la umbra barbatului, a familiei, a palmierilor din Hawaii. Simt nevoia sa fac zgomot, sa las urme, sa fiu dependenta doar de fortele mele, sa ma implic, sa ma revolt, sa ma lupt, sa fiu generoasa…Nu stiu daca sunt femeia anului, dar stiu ca e anul meu bun, atat in plan personal, cat si profesional", spune Mihaela, care, sa recunoastem, a facut un gest exceptional pentru un spital cu fonduri putine. Si probabil, acesta nu va fi ultimul. Bravo ei!