Sunt considerate unele dintre cele mai frumoase femei din Romania, chiar daca autenticitatea frumusetii lor a fost pusa in nenumarate randuri sub semnul intrebarii. O parte dintre divele mioritice au recunoscut ajustarile de care au avut parte.

Chiar daca pretul pentru modificarile estetice e de mii de euro, cele mai solicitate operatii sunt acelea de micsorare a nasului si marire a sanilor. Uneori diferentele sunt vizibile, alteori nu. Pentru a afla detalii despre preferintele vedetelor, am cerut parerea doctorului Nae Sorin. “Majoritatea vor implanturi de silicon si rinocorectie. si aici au preferinte, in sensul ca cele mai cerute sunt protezele care dau aspectul unui san rotund, feciorelnic. Multe dintre ele apeleaza la operatiile plastice din cauza anturajului si pentru ca vor sa obtina totodata autostima, respect. Sunt unele care vor astfel de modificari si pentru ca le-a parasit iubitul”, declara dr. Nae Sorin, MikoMed.

Mihaela Radulescu, schimbare spectaculoasa

Mihaela Radulescu a recunoscut, in emisiunea sa, ca a apelat la doctorul chirurg plastician Constantin Stan pentru o operatie de marire a sanilor. Desi aceasta e singura operatie pe care prezentatoarea tv a recunoscut-o in mod public, carcotasii sustin ca vedeta “Duminicii in familie” si-ar fi modificat si nasul, prin-tr-o operatie de rinoplastie.

Iulia Vantur isi uraste soldurile

Iulia si-a facut debutul “pe sticla” la douazeci de ani, la pupitrul stirilor. Daca ani la rand nu a renuntat la nemuritorul sacou, odata cu succesul inregistrat la “Dansez pentru tine”, Iulia a fost nevoita sa afiseze un look de diva.

Imbracata in rochiile sofisticate cu decolteu adanc si spatele gol, Iulia nu prea a fost multumita cu ceea ce a vazut in oglinda. Fire sportiva, ieseanca a incercat intotdeauna sa isi acopere bratele, ce au o musculatura bine dezvoltata din cauza anilor petrecuti la antrenamentele de volei. Ca la orice femeie, nemultumirile au continuat sa existe.

“Am o problema cu soldurile, dar stilistii de la "Dansez pentru tine" au incercat intotdeauna sa creeze rochii vaporoase, care sa ma avantajeze”, sustine Iulia Vantur. Transformarile au continuat astfel incat, in toamna anului trecut, ieseanca blonda si-a facut un implant cu silicon, pentru un bust mai generos, si a apelat la hair-stylisti pentru a-si pune extensii de par.

Andreea Antonescu a ramas fara par

Andreea Antonescu a avut codite impletite, genul afro, buzele tatuate si zeci de gauri in urechi. Cariera solo i-a adus si Andreei o schimbare de look favorabila, renuntand la parul sintetic colorat si impletit, in favoarea unei nuante de blond. Chiar si asa, parul cantaretei nu s-a aratat prea rezistent, aceasta avand goluri de par pe cap.

Saptamanal, cantareata isi face tratamente cu ulei de masline si ricin pentru regenerare. A renuntat si la tatuajul de buze, preferand sa-si injecteze de doua ori pe an colagen. si pentru ca look-ul sa fie complet, la parul blond a “asortat” o pereche de lentile de contact albastre.

Cristina Rus si-a schimbat nasul

Relansarea Cristinei Rus intr-o cariera solo a adus si imbunatatiri de ordin estetic la silueta cantaretei. Dupa ce a incercat un look mai natural, vopsindu-si parul saten, Cristina nu a rezistat mai mult de cateva zile si si-a oxigenat iar podoaba capilara, la care a mai adaugat si cateva extensii.

Nici despartirea de logodnicul sau nu a fost lipsita de evenimente, cantareata “cazandu-se” pentru cateva zile in clinica doctorului Stan, de unde a plecat cu un nasuc nou. Nemultumita de decolteul pe care il afiseaza la concerte, Cristina a decis sa faca o alta investitie pe termen lung, intr-o operatie de implant cu silicon.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.