Dupa ce Christina Aguilera si Nicole Richie au deschis sirul nasterilor din lumea celebritatilor pe 2008, alte vedete au anuntat ca vor deveni in curand mamici. Astfel le putem aminti pe Eva Longoria, cantareata de la Black Eyed Peas, Fergie, Gwen Stefani, Halle Berry si Jennifer Lopez.

Ceasul biologic al bombelor sexy de la Hollywood a facut ravagii in 2007, cand “a plouat cu copii”, informeaza revista americana “National Enquirer”. Nici anul acesta nu incepe mai linistit, dive precum Jessica Alba si Gwen Stefani renuntand la cariera pentru a-si consolida familia.

Daca Eva Longoria nu a confirmat inca motivul pentru care i s-au rotunjit formele, in cazul Jessicai Alba vestea ca este insarcinata a umplut-o de fericire. Ea va deveni mamica in primele luni ale verii. Pentru Gwen Stefani faptul ca va deveni mama complica activitatea cantaretei pe 2008, ea fiind nevoita sa intrerupa turneele si concertele din clipa in care sarcina va deveni vizibila.

Fergie, de la Back Eyed Peas, este cat se poate de fericita ca va deveni mamica. Nici Britney nu pare sa se fi linistit, ea fiind surprinsa recent de paparazzi intr-o farmacie cumparand un test de sarcina. Diva a fost insotita de iubitul ei, fotograful britanic Adnan Ghalib.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.