Dezamagita ca a fost pusa pe tusa in sezonul de toamna-iarna, solista a luat decizia de a rezilia contractul cu postul TV. in prezent, ea negociaza cu alte televiziuni pentru o emisiune de divertisment.

Dupa ce Oana Zavoranu si Teo si-au dat demisia de la Romantica, a venit si randul Andreei Banica. Luna aceasta, ea va rezilia contractul cu postul TV amintit, in ciuda faptului ca a incasat lunar, din august si pana in prezent, suma de aproximativ 10.000 de euro, fara sa aiba vreo emisiune.

“Andreea pleaca de la Romantica. Are propuneri de la alte posturi TV, pe care le vom analiza. Cert este ca nu renunta la televiziune”, a declarat Lucian Mitrea, impresarul ei, pentru Click!.

Cat despre cariera muzicala, solista a lansat acum doua zile un nou videoclip, la piesa “incredere”, compusa de Laurentiu Duta, unde Andreea este protagonista unei povesti de dragoste din perioada anilor '60. Spre gelozia lui Lucian, clipul, filmat pe pelicula alb-negru, se termina cu un sarut pasional intre solista si baiatul de 20 de ani care joaca rolul principal.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.