Solista a ales o idee nonconformista pentru scenariul celui mai recent clip al sau: a filmat alaturi de homosexuali si lesbiene. Tinerii s-au simtit in largul lor, s-au pipait si s-au sarutat.

De cativa ani, Daniela s-a dedicat muzicii de petrecere, ea recunoscand cu nonsalanta faptul ca acest gen muzical ofera oportunitatea mai multor concerte si, implicit, a unui profit considerabil. insa acum ea s-a hotarat sa revina la genul pop-dance, care a consacrat-o. si, cu ajutorul echipei de la studioul lui Adi de la formatia Korekt, ea a inregistrat piesa “Nu mai cred in tine”, la care a filmat si un videoclip, al carui regizor e nimeni altul decat George Tal, iubitul si impresarul ei.

S-au sarutat si s-au pipait fara retineri

Astfel, toata echipa s-a adunat joi seara, in jurul orei 18.00, la Clubul Purple din Bucuresti si au dat startul la filmari. imbracata cu haine extrem de moderne, paietate, in stil disco, Daniela a oferit un show incendiar: a cantat si a dansat incontinuu, timp de cateva ore, acompaniata de un grup de tineri in jurul varstei de 20 de ani, homosexuali si lesbiene.

Pusi la zid de multe persoane publice, acestia s-au aratat extrem de dezinhibati si nu s-au abtinut de la gesturi provocatoare, care, pe unii, i-ar soca: s-au pipait fara retineri si chiar s-au sarutat. “Am cantat pentru ei in urma cu doar cateva saptamani si asa mi-a venit ideea sa-i chem la filmarile clipului meu. stiu ca este o idee nonconformista, la fel ca si mine, de altfel”, a declarat Daniela, pentru Click!.

Merge cu iubitul in Germania

Cantareata si iubitul ei, George, au plecat ieri dimineata in Germania, unde Daniela va sustine doua spectacole. Ea va profita de aceasta excursie si pentru a da o raita prin magazine, pentru a-si improspata garderoba.