Britney Spears a sarit in sus, scandalizata, in urma unor zvonuri cum ca ar pune la cale un reality-show care sa le arate fanilor adevarul gol-golut despre relatia cu Kevin. Totusi, singura parte confirmata a povestii e faptul ca reteaua TV americana UPN a cumparat primele 6 episoade ale unui serial despre viata lui Britney, care contin un documentar despre realizarea videoclipului "Toxic", plus un amplu material cu domnul Spears, in care acesta nareaza pe larg povestea debutului relatiei, a logodnei si apoi a nuntii lor.

Toate aceste informatii au fost insa infirmate de vedeta, iritata de mediatizarea excesiva asupra nuntii sale: "Din ziua in care eu si Kevin ne-am cunoscut, au aparut zvonuri total inadecvate si inexacte despre viata noastra comuna. Anul trecut, tabloidele au navalit peste viata mea si sunt nerabdatoare sa le arat fanilor ce s-a intamplat cu adevarat, in loc sa citeasca tot felul de aberatii".

Lasata pe dinafara

Pe de alta parte, blonda a suferit si un afront considerabil in momentul in care i s-a refuzat participarea in calitate de invitat special in serialul de succes "Desperate Housewives", care o va avea, in schimb, la capitolul aparitii speciale, pe moderatoarea TV Oprah Winfrey. Mai mult, unul dintre actorii principali ai seriei, James Denton, a declarat ca Spears a facut presiuni puternice pentru un rol in sitcom, insa nu s-a agreat ideea in urma protestului distributiei, care s-a temut ca renumele lui Britney ar putea-o pune in umbra.

Avere la pastrare

Proaspata sotie Britney Spears a pus insa la cale, grijulie, redactarea actelor care il vor impiedica pe sotul sau, Kevin Federline, sa mosteneasca vreo parte a averii ei, in cazul ca ea ar deceda inopinat. Astfel, mama Lynn, sora, Jamie Lynn, si fratele sau, Bryan, vor prelua controlul unui holding care ii controleaza averea cantaretei, sustine cotidianul britanic "Daily Mirror".


Despre autor:

Sursa: Realitatearomaneasca.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.