Andreea Raicu se judeca de o buna perioada de timp cu revista Star. Vedeta a dat in judecata conducerea revistei, pe motiv ca a calomniat-o. La recurs s-a hotarat ca Andreea sa primeasca 25 de milioane de lei. Andreea ceruse revistei daune morale de 500 de milioane lei. George Papu (avocat Star): "Nu mi se pare corect! Am sa fac recurs in anulare si am sa trimit plangere la Curtea Europeana".

Andreea Raicu: "Ma bucur ca am castigat procesul pentru faptul ca mi s-a facut dreptate. Banii nu au importanta." Andreei Raicu (27 de ani) ii merge foarte bine si pe plan personal. De trei saptamani formeaza un cuplu cu Tudor Vasile (24 de ani), fiul lui Radu Vasile. Povestea lor pare desprinsa dintr-o telenovela: Tudor a avut o relatie cu Maria Marinescu, actuala prietena a lui Cristi Chivu, cel care in trecut a trait o poveste de iubire cu Andreea


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.