Cei doi resiteni matinali (care ne vor da "Neata" la Antena 1, incepind cu prima zi a lui februarie) s-au intors de curind din Austria, unde au fost sa schieze si sa faca shopping.
"Nu ne dau banii afara din casa, tocmai de aceea am ales sa plecam in concediu intr-o tara straina", spun Razvan si Dani, care au destule argumente cu care demonstreaza ca, in Romania, nu-si poate permite oricine sa-si faca vacanta.

"Incepind de la cazare si terminind cu sosetele, totul este mai ieftin in Austria, mai ales ca noi am fost in perioada cind au inceput reducerile de preturi. Erau o multime de romani la cumparaturi. Am intilnit si vedete acolo, dar nu spunem cine. Atunci cind vor incepe sa apara prin reviste, laudindu-se ca si-au cumparat genti de firma si haine de mii de euro, noi o sa scoatem la iveala pozele pe care le-am facut cu pretul real al produselor", spune Dani. Cit despre orele petrecute pe pirtii, cei doi pot demonstra ca au schiat din greu, intrucit au picioarele pline de vinatai.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.