Vrand parca sa contrazica o vorba intrata in folclorul romanesc, "iarna nu-i ca vara", fetele de la formatia care imbina muzica populara cu ritmurile pop moderne, Etnic, au stat la soare si caldura, in acelasi timp in care compatriotii lor se luptau cu nametii si strazile troienite.

Fetele au fost chemate de catre comunitatea evreilor plecati din Romania, care, desi au parasit tara, au pastrat dragostea pentru muzica romaneasca si pentru petrecerile traditionale.

Momentul a picat la tanc, deoarece Roxana, Elena si Bety isi doreau cu ardoare o vacanta dupa toata tevatura de sarbatori si nu au ratat nicidecum ocazia de a vizita cateva dintre locatiile propuse de catre organizatori.

In drum spre una dintre aceste locatii, mai exact spre Orasul Sfant, Ierusalim, cele trei componente ale trupei Etnic, imbiate de privelistea livezilor de portocali, s-au abatut de la traseul initial, din dorinta de a manca fructe 100% naturale. Tentatia ce li se intindea in fata ochilor sub forma unui imens ocean portocaliu a fost prea puternica si, astfel, la dorinta lor, soferul le-a condus la o livada de portocali, unde solistele s-au infruptat cu citrice culese chiar de ele, luand, pentru moment, rolul lui Nica cel sugubat din "Amintiri din copilarie". Din fericire pentru fete, n-a existat nicio matusa Marioara care sa vina la poalele portocalilor.

"In Romania nu gasesti asa ceva. Au un gust deosebit, diferit de tot ceea ce exista la noi pe piata", a declarat Roxana. "Toate trei cautam sa mancam si sa folosim produse naturale, iar faptul ca stiam ca nu au niciun fel de conservanti ne-a entuziasmat la maximum", a adaugat Elena.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.