Daca pana de curand actrita spunea ca se trateaza de depresie prin cumparaturi, iata ca a cazut in extrema cealalta, riscand sa dea faliment din cauza ca nu se poate abtine de la shopping.

Lindsay incearca sa se trateze, pentru ca e constienta ca in ritmul asta se vor duce toti banii de pe cardul de credit.

Atunci cand vine vorba de cumparat haine sau bijuterii, Lindsay este prima. si asta nu pentru ca ar avea nevoie neaparata de haine pentru vreun eveniment special, ci pentru ca pur si simplu nu se poate abtine. Actrita obsedata de cumparaturi a apelat la serviciile unui psihoterapeut care sa o vindece si sa ii salveze astfel banii din cont.

Paparazzii au reusit sa o surprinda pe Lindsay recent, in timp ce luase la rand sirurile de haine dintr-un magazin din Los Angeles. Pentru ca nu a avut rabdare sa mearga pana la cabina de proba, Lindsay a pus pe ea o bluza care i-a placut.

Amintindu-si insa de sfatul doctorului, ea a pus la loc haina incercand sa plece fara sa cheltuiasca vreun ban. Nu a rezistat. S-a intors dupa cateva minute si a pus-o in cos mergand repede apoi catre casa pentru a o achita cu cardul care saraceste pe zi ce trece.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.