“Mama Natura” e hotarata ca anul acesta sa devina mama, chiar daca recunoaste ca sarcina o cam sperie putin. in timp ce Roxana isi doreste o fetita, sotul ei vrea baiat. Cu toate acestea, vedeta Antenei 1 are o sansa sa-si vada visul impli-nit: un regim alimentar care sa influenteze sexul copilului.

Desi are numai 22 de ani, prezentatoarea emisiunii “Vreau sa fiu mare vedeta” isi doreste cu ardoare ca anul acesta sa dea nastere primului ei copil. Casatorita de doi ani cu Laurentiu, viata de familie nu pare sa-i dea deloc dureri de cap Roxanei.

“Eu si sotul meu ne iubim la fel ca-n prima zi si ne straduim ca in relatia noastra sa nu intervina monotonia sau certurile. Ne facem surprize tot timpul, pentru a nu ne plictisi”, a declarat vedeta, pentru Click!. Cu toate acestea, cei doi indragostiti au un motiv de “disputa”: sexul primului lor copil.

Laurentiu isi doreste un baiat

Astfel, ca in majoritatea familiilor, in timp ce Roxana doreste sa fie mama de fetita, Laurentiu vrea sa fie tata de baiat: “Cam asa se intampla in fiecare cuplu. Oricum, noi vom fi fericiti, iar decizia ii apartine lui Dumnezeu. Important e ca micutul sa fie sanatos”, a mai spus voluptuoasa prezentatoare. intrebata daca intentioneaza sa urmeze un regim alimentar special care sa influenteze sexul copilului, Roxana ne-a marturisit ca inca nu s-a interesat in detaliu in legatura cu acest aspect: “Din cate stiu eu, e valabil mai mult pentru viitorii tati”.

Insa, dupa zicala “Mananci sarat, nasti baiat, mananci dulce, nasti fata”, vedeta are toate sansele sa devina mama unei fetite. Nu de alta, dar, pe langa mancarea gatita, printre preferintele culinare ale Roxanei se numara pestele, legumele si, mai ales, prajiturile.

Roxana recunoaste ca se teme putin de perioada celor noua luni de sarcina, dar si de fapul ca un copil implica responsabilitate. Ea nu s-a hotarat daca va apela la ajutorul unei bone, insa cert e faptul ca mama sa va participa indeaproape la cresterea primului ei nepot.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.