Procesul secolului a continuat marti cu audierea unui tanar in varsta de 24 de ani, care a declarat ca starul pop l-a abuzat sexual de trei ori in anii 80, si a mamei acestuia, o femeie din Salvador, care a lucrat timp de cinci ani la Neverland.
Femeia cu pricina si-a amintit ca l-a vazut pe Michael Jackson facand dus cu un copil australian in varsta de opt ani, adaugand ca resedinta pop-starului era vizitata frecvent de copii. Chiar daca a precizat ca nu a vazut nimic care sa indice un abuz sexual, femeia a declarat ca l-a vazut pe baietelul australian de alte doua ori in patul lui Michael.

In anul 1994, fosta servitoare si fiul ei au primit de la Michael 2,4 milioane de dolari pentru a nu face publice acuzatiile de abuz. Conform specialistilor care au asistat la audieri, marturia femeii a fost credibila si a dat impresia de sinceritate, ceea ce le complica si mai tare sarcina avocatiilor artistului, greu incercati in ultimele zile.
Aceste declaratii vin pe fondul procesului de abuz sexual intentat de un copil care, la data presupuselor fapte, avea 13 ani. Daca va fi gasit vinovat, Michael Jackson risca 20 de ani de inchisoare.