Andreea Raicu si Tudor Vasile (ambii in foto medalion) s-au despartit. Surse din anturajul celor doi ne-au declarat ca ruptura s-a produs de curand, dar nici unul dintre cei doi nu vrea sa vorbeasca despre asta. Andreea s-a afisat la bratul fiului fostului prim-ministru Radu Vasile, la inceputul acestui an. Amandoi treceau printr-o perioada dificila. Andreea se despartise de fotbalistul Cristi Chivu, iar Tudor de Maria Marinescu.

Pe langa faptul ca amandoi fusesera parasiti, fostii lor parteneri erau impreuna, ceea ce facea si mai greu de suportat situatia. Mai ales ca relatia Mariei Marinescu cu Cristi Chivu era constant mediatizata de presa. S-a speculat mult pe tema faptului ca Tudor Vasile si-ar fi dorit sa se razbune pe Maria Marinescu si de aceea a curtat-o pe Andreea Raicu pana cand aceasta a devenit, oficial, iubita lui. E drept ca povestea celor doua cupluri este un scenariu perfect de telenovela. Cert este ca, dupa cateva luni in care au format un cuplu, Tudor a decis ca e mai bine sa-si vada fiecare de viata lui.

Cu alte cuvinte, Andreea a fost parasita din nou. intrebata de noi daca s-a logodit cu Tudor si daca are de gand sa se casatoreasca sau daca se teme de casatorie, Andreea Raicu a raspuns: "Daca pentru orice alt subiect am toata deschiderea, pentru acesta nu am raspunsuri de dat. Nu pot sa opresc oamenii sa faca speculatii pe care doresc sa le faca pe tema unei ipotetice logodne sau casatorii, dar pot, si fac asta cu toata puterea, sa nu dau apa la moara nimanui atunci cand e vorba despre viata mea personala. Ma priveste pe mine si pe cel de langa mine daca, cum, unde si cand am de gand asa ceva. Singurul lucru pe care vreau sa-l mai adaug e ca nu am spaime in ceea ce priveste casatoria, dar cred ca e un gest pentru o viata, mult prea important deci ca sa-l fortezi sau programezi". Apoi, la finalul discutiei, vedeta Prima TV ne-a confirmat cumva faptul ca in momentul acesta nu e nici un barbat in viata ei: "Sunt sigura insa ca undeva, acolo, se afla si jumatatea mea si cand va veni momentul, sigur o sa ne gasim."


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.