Cantaretul britanic George Michael, in varsta de 44 de ani, a semnat un contract in valoare de sapte milioane de dolari cu editura HarperCollins din Marea Britanie pentru a-si scrie autobiografia, potrivit BBC News.

Editura a anuntat ca Michael va scrie singur cartea care ar trebui sa iasa pe piata in toamna. Compania a spus ca acest contract este unul dintre cele mai mari incheiate vreodata in domeniu literar in Marea Britanie.

Cantaretul a promis HarperCollins o biografie exhaustiva, si cu siguranta asta va scrie, a spus managerul lui Michael, Andy Stephens. "Oamenii nu sunt prosti. Incep sa-si dea seama ca adevarul este mai interesant decat povestile inventate de presa", a adaugat managerul.

George Michael a sarbatorit, in 2007, 25 de ani de cariera printr-un turneu, "25 Live Stadium Tour", care l-a adus si la Bucuresti pentru un concert pe stadionul Lia Manoliu, pe 31 mai, comenteaza NewsIn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.