Nu au prejudecati, in schimb au ambitie si dau din coate sa termine la 40 de ani ceea ce altii nu reusesc la 20: o facultate! Tania Budi, Marcel Pavel si Carmen serban se considera exemple pozitive si nu se sfiesc sa recunoasca faptul ca sesiunea le produce si lor acelasi gol imens in stomac.

Frumoasa, sexy si mereu cu un aer misterios in priviri, Tania Budi e colega de banca pe care cu siguranta si-o doresc toti studentii. Vedeta crescuta in ograda TVR a reusit sa ne surprinda recent cu o marturisire plina de sinceritate: “Da, sunt studenta in anul I la Actorie”, ne-a confirmat Tania ceea ce initial parea doar un zvon.

“Imi place foarte mult ceea ce fac, iar experienta in televiziune imi e de mare folos la facultate. Nu te poti plictisi la Actorie, mai ales cu asa profesori. Nu mi se pare ca sunt privita ciudat, din contra, colegii se comporta natural”, ne-a declarat Tania, studenta-boboc la 40 de ani, la clasa lui Virgil Ogasanu. si cum in aceasta luna toti cursantii au emotii din cauza sesiunii, nici prezentatoarea TV nu face exceptie.

“In aceasta iarna nu am decat 3 examene”, ne-a mai spus Tania, care a fost distribuita recent intr-un serial nou difuzat de Prima TV. Altfel, vedeta si-a propus ca in 2008 sa-si extinda afacerea cu costume de baie, “CC California Constanta”, lansata cu Tara Andersen, actrita in “Baywatch”.

Carmen serban si-a luat un sac de sare pentru raceala

Studenta in anul I la Facultatea de Jurnalism din cadrul Universitatii Hyperion, Carmen serban, intra in sesiune cu o raceala cumplita, care o tine la pat din 4 ianuarie si pe care a capatat-o de Revelion.

“Asa ceva n-am mai patit. Nu reusesc sa ma fac bine nici cu tratament de la doctor, dar nici cu leacuri babesti. Mi-am luat un sac de sare grunjoasa pentru bai fierbinti, beau doi litri de ceai de ceapa, imi fac masaj la domiciliu, doar-doar ma voi pune pe picioare. incep sesiunea si nu vreau sa raman cu restante”, ne-a spus Carmen, foto stanga, studenta la 36 de ani.

Marcel Pavel isi doneaza bursa de merit

Student la varsta a doua e si celebrul solist Marcel Pavel, care e atat de preocupat de facultate, incat declaratia lui nu ne-a mai surprins deloc: “Eu nu m-am inscris la Conservator ca sa trec examenele cu nota 5. Am terminat anul I cu 9,90”, ne-a spus artistul, care isi doneaza bursa de merit, in valoare de 200 de lei, unei studente fara posibilitati materiale.

Marcel Pavel, in varsta de 47 de ani, ne-a impartasit si modalitatea sa de invatare: “Ma apuc mai intai de materiile foarte grele, iar pe cele usoare le las la urma. Cel mai dificil mi se pare sa canti in limba germana”.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.