Cind creatoarea de moda a devenit iubita lui Bogdan Stelea, toata lumea s-a bucurat, mai ales ca se vedea ca il iubeste pe fotbalist.
Mirela Popa este un designer de succes, are propria afacere si nu a depins niciodata de finantele sportivului. Nimeni nu credea ca relatia va rezista, dar s-au inselat. Au existat mai multe certuri si impacari si, exact cind presa de scandal anunta despartirea lor definitiva, cei doi s-au afisat din nou impreuna, parind cit se poate de fericiti.

Prieteni de-ai lor sustin ca sint din nou impreuna, si-au facut recent cadouri de impacare si continua sa se iubeasca la fel de mult. Locuiesc in aceeasi casa, iar in momentul de fata sint preocupati de povestea lor de dragoste si nu vor sa faca deloc comentarii pe seama informatiilor conform carora s-au despartit. Se susoteste ca au de gind sa vina cu o surpriza in acest an. Sa intelegem ca e vorba despre o cerere in casatorie?


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.