Filmul lui Martin Scorsese despre doua concerte ale legendarei trupe Rolling Stones, "Shine a Light", deschide a 58-a editie a Berlinalei, iar cineastul laureat cu premiul Oscar si starurile rock vor fi prezenti la premiera, pe 7 februarie, informeaza NewsIn.

Filmul, care prezinta doua concerte ale trupei la Beacon Theater din New York din 2006, include si spectacole ale unor artisti ca liderul trupei White Stripes, Jack White, legenda blues-ului, Buddy Guy si Christina Aguillera.

Echipa de filmare pentru "Shine a Light" include si castigatori ai premiilor Oscar, precum Robert Richardson ("The Aviator"), John Toll ("Braveheart") si Andrew Lesnie ("The Lord of the Rings").

Filmul lui Scorsese a fost produs de firma care se ocupa de promovarea turneelor Rolling Stones, Concert Promotions International, si de Shangri-La Entertainment.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.