Cu un curaj admirabil, care lipseste multor domnisoare din show-biz, Catinca Roman a recunoscut ca a apelat la chirurgia estetica dupa nasterea fiicei ei, Calina. Fiica cea vitrega a lui Petre Roman nu a exagerat insa cu marimea implanturilor, fapt pentru care decolteul ei arata cat se poate de natural.

Exemplul perfect al femeii care isi asuma faptele, Catinca Roman vorbeste cu detasare despre interventia chirurgicala pe care a suferit-o la nivelul sanilor in urma cu opt ani.

Nu minte, nu neaga si nu-si ascunde ajustarile, asa cum bine stim ca o fac cele mai multe personaje feminine din lumea mondena.

Marturisirea a facut-o in premiera la emisiunea “Ca-n Cana”, pe care o prezinta la Romantica TV, insa a vorbit despre acest subiect si la “Agentul VIP” de la Antena 2.

“Mi-am pus implanturi la putin timp dupa ce am nascut-o pe fiica mea, Calina. Am facut-o din motive estetice si nu am de ce sa ascund acest lucru. Operatia a avut loc intr-o clinica din Romania”, a declarat Catinca Roman pentru “Click!”.

Si cum orice femeie la 40 de ani duce o lupta continua si cu ridurile, vedeta de la Romantica TV se confrunta si ea cu aceeasi problema, careia i-a gasit insa un antidot la moda: toxina botulinica.

Catinca isi injecteaza periodic botox, iar rezultatul nu a intarziat sa apara. si daca nu v-a surprins nimic pana acum, ei bine, aflati ca vedeta matinalului “Ca-n Cana” a luat lectii de dans din buric, spune ea, pentru o mai buna coordonare, pentru un trup armonios si pentru a capata mai multa incredere in sine. La un singur capitol mai exista insa goluri in viata Catincai, si anume in amor. “Niciodata nu e prea tarziu pentru a-ti gasi sufletul pereche”, ne asigura ea cu optimism.

"La Petre, criza varstei a doua a venit cam tarziu"

Desi divortul mamei ei a fost deja mult expus in presa, Catinca Roman nu evita subiectul atunci cand este intrebata. “Nu inteleg de ce Petre nu a facut acest lucru acum 20 de ani! Astfel, ar fi putut si mama sa-si refaca viata. Nu l-am inteles si m-a deranjat modul in care a procedat. La barbati exista criza varstei a doua, insa la el a venit un pic cam tarziu”, a declarat Catinca la “Agentul VIP”.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.