Trupa Parazitii isi lanseaza oficial cel mai recent album, "Slalom printre cretini", printr-un concert dedicat fanilor, ce va avea loc pe 24 ianuarie intr-un club din Bucuresti, anunta casa de discuri a artistilor, Cat Music.

Albumul "Slalom printre cretini" a iesit pe piata in decembrie 2007 si a fost promovat, pana in prezent, prin interviuri acordate de membrii trupei, Cheloo, Ombladon si Freakadadisk.

Materialul discografic, al noualea din palmaresul controversatei trupe infiintate in 1994, contine 21 de piese "dure", cu mesaj social, dupa cum anunta casa de discuri. Primul extras pe single, "Mesaj pentru Europa", ruleaza deja la televiziunile muzicale din Romania.

Albumul va fi lansat intr-un concert ce va avea loc pe 24 ianuarie, de la 20.00, in clubul Gossip din Bucuresti. Pretul unui bilet de intrare este de 15 de lei, informeaza NewsIn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.