Actrita a recunoscut cu prilejul unui eveniment monden de lansare a unei colectii de diamante, in Los Angeles, ca s-a saturat definitiv de barbatii care se poarta ca niste femei si ca vrea sa aiba o relatie cu o femeie “barbatoasa”, cu o atitudine mai mult decat “masculina”.

Sharon Stone este de parere ca “toata lumea este bisexuala intr-o oarecare masura, care variaza de la om la om. Acum barbatii se poarta ca femeile si e dificil sa ai o relatie pentru ca mie imi plac barbatii mai de moda veche. imi place masculinitatea veritabila si, din pacate, trebuie spus ca numai femeile pot fi cu adevarat asa in zilele noastre, cand barbatii se machiaza, se epileaza si merg la coafor mai des ca noi”.

“Daca te duci la intalnire cu o femeie iti va spune ca vine sa te ia la ora 7, te va duce intr-un loc grozav si te vei putea imbraca asemenea unei femei”, a adaugat ea.

“Nu la fel stau lucrurile in cazul unei intalniri cu un barbat, care te forteaza prin comportamentul lui infantil sa te imbraci ca o puicuta ieftina”, si-a varsat oful Sharon.

In varsta de 49 de ani, Sharon a marturisit ca este o admiratoare infocata a sporturilor dedicate lesbienelor si, de asemenea, ca scenele de lesbianism din cea de-a doua parte a thrillerului care a facut-o celebra au fost taiate deoarece o infierbantasera prea tare.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.