Pentru Ioana Basescu, presupusele infidelitati ale iubitului sau, Giovani Francesco, sunt deja de domeniul trecutului. Cei doi au luat masa duminica seara la un restaurant din zona Obor a Capitalei.

Directorul muzical de la MTV s-a comportat excesiv de frumos cu iubita sa: i s-a adresat cu apelativul “iubire” si i-a adus geaca de la garderoba, la plecare.

Relatia dintre fiica cea mare a presedintelui Basescu si directorul muzical de la MTV i-a surprins pana si pe apropiatii celor doi.

Ioana si Giovani formeaza un cuplu, din august, insa, in cele cinci luni de cand sunt impreuna, au intampinat deja o serie de pro-bleme care le-au pus relatia la incercare: in urma cu doar cateva saptamani, Giovani a fost fotografiat la ore tarzii in compania unei tinere domnisoare pe care parea sa o cunoasca foarte bine.

Pus in fata acestui fapt, iubitul Ioanei nu a ezitat sa ofere explicatii lamuritoare, in paralel bucurandu-se si de sustinerea iubitei lui oficiale, Ioana. si iata ca, intr-adevar, a avut dreptate. Cei doi indragostiti si-au petrecut seara de duminica la “Casa Jienilor”, un restaurant cu specific romanesc, din zona Obor a Capitalei.

Indragostitii au stat la o masa retrasa

In vreme ce Giovani a venit cu un grup de cinci prieteni cu putin inainte de orele 19.00, Ioana si-a facut aparitia doua ore mai tarziu. Fiica presedintelui a venit la restaurant la indemnul iubitului sau, care a sunat-o si i-a explicat amanuntit adresa.

Boss-ul de la MTV i-a vorbit foarte frumos Ioanei, adresandu-i-se cu apelativul “iubire” de cel putin trei ori, in doar cateva minute. Imbracata obisnuit, chiar banal, cu o geaca de fas maro, pana la genunchi, si cu o rochie gri de bumbac pe dedesubt, Ioana a trecut aproape neobservata.

Masa ocupata de cuplul Basescu-Francesco a fost una dintre cele mai retrase, iar cei doi au afisat un comportament discret. Ioana, Giovani si prietenii lor au parasit localul in jurul orei 22.00. La plecare, directorul MTV s-a comportat ca un adevarat gentleman, aducandu-i geaca de la garderoba, semn ca este dispus sa faca orice pentru ca Ioana sa nu aiba ce-i reprosa.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.