Generatie de generatie si sezon de sezon, vedetele de talie mondiala isi propun sa iasa cu ceva in evidenta care sa nu aiba lagatura cu profesia pe care o exercita, fie ca aceasta are legatura cu muzica, filmul, teatrul sau moda.

Impus de una dintre cele mai curajoase staruri, trend-ul ajunge sa domine lumea acestora, toate personalitatile ce au ceva de spus in domeniul divertimsmentului cazand prada, asemeni pieselor de domino.

De catva timp, artistele au adoptat moda sarcinilor si a copiilor, atat adoptati, cat si naturali. Cu cat te cari cu un carucior prin magazine sau parcuri, cu atat ai mai multa atentie din partea presei tabloide.
Cele mai recente "victime" sunt Christina Aguilera si starleta Nicole Richie, fiica adoptiva a cantaretului Lionel Richie, care au devenit mamici vineri, la acelasi spital din Los Angeles.

Cuplul Aguilera-Bratman a anuntat nasterea primului lor copil printr-un SMS trimis prietenilor si parintilor: "Bebelusul a venit pe lume. Mami si tati sunt bine". Cei doi nu au dezvaluit sexul bebelusului, decizand sa pastreze misterul, la fel cum au facut si cu sarcina, dar surse spun ca este vorba de un baietel.

La acelasi spital din Los Angeles, Cedars-Sinai, starleta Nicole Richie, in varsta de 26 de ani, a adus pe lume primul sau copil, o fetita, rezultat al relatiei sale cu cantaretul de muzica rock Joel Madden, in varsta de 28 de ani, solist al trupei Good Charlotte. Fetita se numeste Harlow Winter Kate Madden.

Richie, fiica adoptiva a cantaretului Lionel Richie, a devenit o preferata a tabloidelor americane in urma stilului sau de viata turbulent, prieteniei cu Paris Hilton si a problemelor cu legea.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.