La varsta de 20 de ani solista s-a lasat convinsa de un chirurg plastician sa-si faca liposuctie abdominala.Interventia chirurgicala a declansat septicemie, iar Monica a fost la un pas de a se sinucide din cauza unei depresii.
Desi avea doar 53 de kilograme, in anul 1993, doctorul i-a sugerat ca va avea un abdomen de invidiat in urma acestei operatii. Solista s-a lasat convinsa, insa a avut foarte mult de suferit: “Vomitam sange, iar in loc de doua incizii aveam toata burta taiata de la un capat la celalat. Dupa ce m-a vazut a doua zi, doctorul a fugit in America”, a povestit Monica Anghel, in cadrul emisiunii “Conferinta de presa”, de la Antena 2, moderata de Diana Munteanu Niculescu.

Dupa aceasta, a urmat o perioada in care nici un doctor nu a reusit sa si inchida operatia, care incepuse sa putrezeasca, dupa cum sustine insasi cantareata. in acele momente, “anesteziata” de durerea insuportabila si fara o reusita medicala, Monica a vrut sa se sinucida. Salva-rea a venit, insa, de la fostul sau sot, care, in urma mai multor operatii, a reusit sa o vindece si sa-i repare estetic ceea ce gresise medicul american.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.