In vreme ce in Romania ningea zi si noapte, Catalin Botezatu, imbracat in costum de baie, se bronza pe plaja din Singapore.

Anul acesta, el si-a oferit un sejur de lux in indepartata Asie, unde a vizitat si turnurile Petronas, cele mai inalte cladiri gemene din lume. si, pentru ca de Revelion nu putea sta singur, el a ales compania a doua rusoaice.

In fiecare an, dupa Craciun, Catalin Botezatu isi face bagajele si pleaca sa se relaxeze si sa se odihneasca, departe de frigul din Romania, in tinuturi exotice. Anul acesta a ales sa-si petreaca vacanta de iarna alaturi de opt prieteni, tocmai in Asia.

Cel mai prolific creator de moda din Romania sustine ca reuseste cel mai bine sa-si incarce bateriile vizitand diferite orase pe care nu le-a mai vazut. si, pentru ca nu se uita la bani atunci cand vine vorba de vacanta, Bote s-a cazat la unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Singapore, acolo unde, de altfel, a petrecut si Revelionul.

A vizitat Hong Kong si Malaesia

“Am fost neinsotit in vacanta, dar asta nu inseamna ca am stat singur si in noaptea dintre ani. Am pe-trecut alaturi de doua rusoaice superbe. Una dintre ele provenea din familia unui tar cunoscut”, a declarat el, pentru Click!.

In mod surprinzator, Bote s-a intors cu mainile goale din exoticele tinuturi: “Nu m-am dus la cumparaturi. Am fost sa ma odihnesc si sa vizitez”, ne-a mai declarat acesta. Cel mai mult l-a impresionat Sentosa Island, unde bineinteles ca a stat si la plaja si s-a delectat, ore in sir, privindu-le pe frumoasele locului. “Am mai fost in binecunoscutul cartier China Town, am vizitat Little India si m-am fotografiat langa turnurile Petronas, cele mai inalte din lume”, a mai spus excentricul Catalin Botezatu.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.