Veste proasta pentru cei care visau la Elena Basescu. Mezina presedintelui si Andrei Hrebenciuc formeaza in continuare un cuplu si au demonstrat in public faptul ca relatia lor este cat se poate de solida.

Cei doi iubiti au fost impreuna vineri seara la film si si-au aratat sentimentele prin gesturi pline de afectiune, fara sa le pese de lumea din jur.

Elena si Andrei au petrecut impreuna Revelionul la Paris, iar faptul ca cei doi s-au intors separat din Capitala Frantei i-a facut pe carcotasi sa afirme ca povestea lor de amor a luat sfarsit. Ei bine, lucrurile nu stau deloc asa.

Din contra! Fiica cea mica a lui Traian Basescu si Hrebe jr. sunt mai indragostiti ca niciodata, in ciuda nenumaratelor certuri care au pus presa pe jar. Vineri seara, tinerii au iesit in oras, la film, la Plaza Romania, cuibusorul lor preferat de nebunii. Dupa cateva minute in care cei doi s-au consultat asupra peliculei pe care urmau sa o vizioneze, s-au asezat linistiti la coada de bilete. Au cerut tichete pe ultimul rand al salii, la filmul “in numele regelui”.

In timpul vizionarii, Andrei a fost in permanenta atent cu iubita sa si nu a fost deloc “zgarcit” cu gesturile de afectiune la adresa Elenei. Tinerii indragostiti nu au fost singuri la film, ci insotiti si urmariti pas cu pas de doi reprezentanti ai Serviciului de Paza si Protectie. Pelicula regizata de celebrul Uwe Boll a starnit si interesul fostei campioane la atletism, Gabi Szabo, venita la Plaza alaturi de sotul ei, Zsolt Gongossy. Cei doi au ales sa vizioneze filmul de la aceeasi ora, 21.30, ca si cuplul Elena Basescu - Andrei Hrebenciuc.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.