Boss-ul de la PRO TV facuse, se pare, o anumita pasiune pentru sotia lui Pepe, care insa i-a respins avansurile
Oana m-a anuntat ca unul dintre sefii sai ii face avansuri. Noi eram la inceputul relatiei si am fost putin sceptic, pana am auzit cu urechile mele, cand Oana mi-a pus pe speaker o convorbire pe care o avea cu acesta, in care practic o hartuia la telefon. Dupa ce acea persoana a priceput ca nu tine, a incercat sa o convinga ca as insela-o cu o pustoaica de 18 ani, doar ca sa ne desparta. Am renuntat la toti prietenii care nu o doreau pe Oana in preajma mea, dupa ce chiar eu m-am convins ce fel de femeie am langa mine, cand am pus detectivii s-o urmareasca non-stop, iar acestia m-au asigurat ca imi este fidela, marturisea Pepe in Conferinta de presa, emisiune moderata de Diana Munteanu.

Diplomat, artistul nu a dat numele barbatului care-i facea avansuri sotiei sale, mai ales ca acesta este casatorit. Saptamanalul Umbra a aflat cine este persoana care a dorit-o pe Oana Zavoranu. Barbatul e nimeni altul decat Andrei Boncea, director la Pro TV, sotul Loredanei Groza, se pare un mare admirator al sexului frumos, daca avem in vedere faptul ca i s-au atribuit mai multe idile, cu diverse colege din trust.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.