Actorul Matt Damon i-a uluit pe angajatii unei cafenele din Miami, Florida, lasand un bacsis de 4.000 de dolari, relateaza site-ul Contactmusic. Actorul a comandat o cafea care costa cinci dolari, insa la plecare le-a lasat angajatilor de la cafeneaua ”Ago” un bonus.

Matt Damon nu este la primul gest de acest fel. Cotat ca cel mai fidel, aratos si familist sex- simbol de la Hollywood, Matt Damon este una dintre prezentele agreabile de la orice eveniment monden.

Matt este unul dintre cei mai implicati actori atunci cand vine vorba de strangeri de fonduri pentru scopuri nobile. Anul trecut, Matt a facut un astfel de gest pentru o tanara ospatarita, care muncea intr-un restaurant, pentru a-si plati scoala.

La fel s-a intamplat si saptamana aceasta. Aflat intr-o scurta vizita in Miami, Matt Damon si sotia sa au servit cate o cafea de cinci dolari.

La plecare, acesta a semnat un cec de 4.000 de dolari si a zambit politicos fetei de la casa. Apoi a iesit fara sa mai spuna o vorba, lasandu-i pe toti cei prezenti impietriti de uimire. “A fost incredibil! Personalul a ramas impietrit”, a declarat o sursa pentru tabloidul britanic “The Sun”.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.