De cand s-a despartit de fostul ei logodnic, Bogdan Stelea, Lili Sandu a cam inceput sa-si neglijeze vizibil aspectul fizic.

In afara faptului ca are cateva kilograme in plus, ea a renuntat la tinutele care o dadeau drept bine imbracata in favoarea unor haine banale. Mai mult, ea s-a afisat recent, la un eveniment, cu cizmele murdare.

Lili Sandu conduce o masina extrem de luxoasa, in valoare de 200.000 de euro. Mai mult, detine in garderoba cateva genti exclusiviste, al caror pret ajunge chiar si la suma de 6.000 de euro fiecare.

Cu toate acestea, ultimele aparitii publice ale solistei pot fi lejer catalogate ca fiind sterse, fiind adesea criticate in mod negativ de catre specialistii in domeniul vestimentar.

Pe langa faptul ca a luat cateva kilograme, Lili nu pare sa renunte nici in ruptul capului la jeansii foarte lungi, pe care ii poarta obsesiv, indiferent de anotimp.

in ciuda faptului ca pe bratul sau atarna intotdeauna o geanta de fite, exagerat de scumpa, solista a facut impresie negativa atunci cand a venit la un eveniment desfasurat in Capitala cu cizmele murdare de noroi.

Asta chiar daca Bentley-ul sau a adus-o pana in fata usii. Pana acum doi ani, Lili era considerata drept una dintre cele mai bine imbracate soliste. De fiecare data, rochiile sale negre, elegante, cu decolteu sau tinutele casual cu pantaloni scurti erau unanim apreciate de criticii de moda ca fiind un exemplu pozitiv intre celelalte aparitii ale solistelor autohtone.

Asta se intampla pe vremea cand Lili traia o frumoasa poveste de dragoste cu fotbalistul Bogdan Stelea. Acum, insa, desi au trecut doi ani de la despartire, se pare ca viata ei sentimentala si stilul sau vestimentar au devenit la fel de instabile.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.