Apreciata ca fiind una dintre cele mai frumoase femei din Romania, cu dimensiuni corporale de invidiat, prezentatoarea stirilor sportive ale Antena 3, Adelina Elisei, a primit, de-a lungul timpului, peste 10 solicitari de a poza in reviste dedicate barbatilor: FHM, Playboy, Maxim.

Prima propunere de acest gen, primita de logodnica lui Chivu, a fost acum 5 ani, din partea revistei FHM, pe cand lucra ca reporter sportiv la Mediafax.

Dupa ce a devenit iubita capitanului nationalei de fotbal a Romaniei, propunerile au inceput sa curga pentru Adelina, ea refuzandu-le, insa, pe toate:

''Vreau sa fiu cunoscuta pentru munca mea, nu pentru ca am pozat goala intr-o revista. Am primit foarte multe propuneri, dar nu am dat curs niciuneia. Sunt si foarte pudica. Mi-ar fi rusine sa ma vada parintii mei dezbracata'', a declarat Adelina pentru Click!.

Totusi, stirista sportiva spune ca ar accepta un pictorial de acest gen, numai daca ar fi lasata sa-si aleaga tinutele. “Am vorbit cu cei de la FHM despre o posibila sedinta foto. Discutia a ramas momentan "in aer". Voi accepta sa pozez in rochite, bluze etc. in nici un caz, nu voi poza in costum de baie sau desuuri sexy”, ne-a marturisit vedeta.

Si ele au refuzat sa pozeze nud

Crina Abrudan

“Mi-e jena de parinti!” Cea care, seara de seara, le zambeste iubitorilor sporturilor de la pupitrul stirilor sportive al Observatorului Antenei 1 a refuzat o propunere venita din partea reprezentantilor Playboy, motivand ca ii este extrem de rusine de parintii sai si nu se simte pregatita sa faca acest pas.

Simona Patruleasa

Spre deosebire de colegele sale de breasla, Crina Abrudan si Adelina Elisei, care au refuzat categoric un asemenea pictorial, Simona Patruleasa a acceptat propunerea venita din partea revistei Maxim, insa a fost de acord sa pozeze doar sexy, refuzand sa renunte definitiv la haine: “Mi-e rusine de fostii mei elevi, de pe vremea cand lucram ca invatatoare”, a declarat ea recent.

Ilinca Vandici

Ilinca Vandici a declarat recent ca a primit nenumarate propuneri din partea revistelor pentru barbati. si poate ca s-ar fi dezbracat intr-un pictorial pentru o publicatie de gen, numai ca se teme de reactia parintilor ei.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.