Muzica electronica a reusit deja sa patrunda in aproape toate canalele media, depasind stadiul underground sau de club.

Cu toate acestea, nu ezita sa scoata noi si noi metode de atractie, pentru a se mentine in varful ierarhiei muzicale. Conform site-urilor de specialitate, anul ce tocmai s-a sfarsit are reputatia de a fi lansat multi artisti la platane, dar mai ales de a fi dezvoltat conceptul de topless la pupitrul acestui gen de muzica.
Romanii au posibilitatea, datorita Internetului, dar si a deschiderii catre cultura europeana ce s-a manifestat prin concertele unor DJ de renume in mari cluburi autohtone, sa observe acest fenomen si chiar sa-l dezvolte.

Avand in vedere ca majoritatea artistelor care prefera sa isi prezinte muzica imbinand imaginea sexy cu sunetul puternic al basilor si al scretch-urilor se gasesc in Europa, nici romancele nu au ramas indiferente la acest stil.

Desi in Romania este putin sau aproape deloc cunoscuta, Claudia Cazacu si-a facut deja un renume pe scena de muzica trance internationala. Face parte din echipa Trackitdown.net si are release-uri la casa de discuri de muzica trance, Couture. intr-un interviu acordat agentiei Skrufff.com, Claudia a declarat ca stilul ei sumar de a se imbraca nu este pentru a-si vinde marfa, ci pentru ca iubeste moda.

Aceasta pasiune nu-i aduce numai placere, Claudia Cazacu plangandu-se ca de multe ori trebuie sa indure frigul. "Cel mai rau a fost la gig-ul meu de debut din luna aprilie, in Amsterdam. Este foarte frig in acea perioada a anului in zona aceea, iar eu am mixat afara, timp de 90 de minute. Purtam blugi, insa aveam un maiou foarte scurt."

Cum arta cere sacrificii, iata de ce DJ-itele pot fi numite cu succes artiste.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.