Afaceristul Adrian Dura, cel care si-a parasit sotia pentru fiica fostului ministru Ioan Mircea Pascu, este disperat dupa creatoarea de moda, careia i-a cumparat un jeep Range Rover care costa aproximativ 70.000 de euro!
Un miliardar din Bucuresti a facut o adevarata obsesie pentru creatoarea de moda Maria Marinescu. Povestea celor doi are un parfum puternic de roman de dragoste! Nu demult, miliardarul Adrian Dura, caci despre el este vorba, si-a parasit sotia, Aura, care era cea mai buna prietena a Mariei, aruncandu-se in bratele unei a treia femei, si anume Veronica. Aceasta este fiica fostului ministru Ioan Mircea Pascu, iar relatia ei cu Dura (care in cercurile mondene este poreclit "Papa-lapte", probabil din cauza tenului albicios si a felului lui molcom de a fi) a fost dezvaluita, in exclusivitate de ziarul nostru, in urma cu trei luni. Cu toate acestea, surse apropiate afaceristului ne-au marturisit ca Adrian "Papa-lapte" nu si-a scos-o niciodata de la inima pe Maria, la care ar visa si azi cu ochii deschisi!

La 38 de ani, Dura este proprietarul a doua importante agentii de publicitate (ADDV EURO RSCG si Media Planning Group, companii cu o cifra totala de afaceri de aproape 400 de miliarde de lei vechi) si detine doua Porscheuri, unul sport coupe si unul de teren, si locuieste intr-o superba vila de milioane de euro in zona Dorobanti. Este exact genul de barbat care poate reprezenta o tentatie pentru o femeie! Sursele din anturajul lui ne-au declarat ca mizand pe banii lui, Dura i-a dat tarcoale Mariei Marinescu inca de pe vremea cand aceasta era prietena sotiei miliardarului.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.