Gabriela Cristea, prezentatoarea reality-show-ului “Nora pentru mama” de la Kanal D, va petrece acest weekend la Brasov. Aici, ea va imbina utilul cu placutul.

Va merge impreuna cu toti concurentii reality-show-ului pentru a filma, dar, totodata, in pauzele de filmare, Gabi va profita de ocazie sa se bucure de zapada, fiind o iubitoare a sezonului de iarna.

Frumoasa prezentatoare va avea o zi numai pentru ea, in care nu va avea filmari. Deja si-a facut planul pentru aceasta pauza. Intentioneaza sa se dea pe partia de sanius si, de ce nu, sa faca si un om de zapada.

Si, cum ii plac senzatiile tari, Gabi vrea sa incerce sa mearga cu ATV-ul pe zapada. De data aceasta, Gabriela nu vrea sa schieze:

“Nu sunt o schioare de performanta. stiu sa schiez, dar nu foarte bine. Am fost si-n alte tari la schi, de exemplu in Austria si in Italia, dar nu pot spune ca sunt innebunita dupa acest sport, pentru ca mai mult imi place sa patinez”, spune Gabi.

Din pacate, in ultima vreme, vedeta de la Kanal D nu a apucat sa mai mearga la patinoar, fiind ocupata cu filmarile la “Nora pentru mama”. “in general, cand ajung intr-o statiune montana, caut sa ma bucur de zapada cat pot de mult. Nu stau inchisa in cabana. im place sa ma bat cu bulgari de zapada cu prietenii, sa mergem la sanius, iar poate seara sa inchiriem o trasura cu cai si sa facem o plimbare”.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.