Beckham si Winehouse conduc topul celor mai prost imbracate vedete.
La un deceniu dupa ce le-a numit pe Spice Girls „atrocitati ale modei” si „singurele „picanterii” din lume fara pic de gust”, celebrul critic de moda Mr. Blackwell a desemnat-o pe Victoria Beckham cea mai prost imbracata vedeta in 2007, desi cantareata britanica este considerata de multi un exemplu de stil, informeaza AP.

Posh Spice ocupa primul loc pe lista anuala a celor mai prost imbracate celebritati, ajunsa la cea de-a 48-a editie. „Ferocele” critic de moda, celebru pentru duritatea cu care distruge stilul vestimentar al starurilor, le-a mai inclus in topul din acest an pe cantaretele Amy Winehouse si Fergie (solista trupei Black Eyed Peas) si pe actrita Lindsay Lohan, insa a menajat-o, de aceasta data, pe Britney Spears, una dintre „clientele” sale fidele. „Mi se pare nepotrivit sa fac comentarii legate de stilul vestimentar al lui Britney Spears, acum ca viata ei personala este un adevarat dezastru. Sper ca 2008 va fi un an mai bun pentru ea”, a spus Mr. Blackwell.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.