Ionut Pascu, alias Pepe, a atacat sentinta Judecatoriei Sector 6, care l-a condamnat la un an si sase luni de inchisoare cu suspendare pentru vatamarea corporala a avocatului Andrei Condoianis.

Cantaretul de muzica latino a inregistrat apelul la Tribunalul Bucuresti, urmand ca primul termen al procesului sa se desfasoare la sfarsitul acestei luni.

Sotul Oanei Zavoranu a mai fost obligat sa plateasca victimei daune morale si cheltuieli de spitalizare in cuantum de 24.418 lei.

De asemenea, fratele lui Pepe, Miguel Pascu, a primit aceeasi condamnare si, in plus, doua luni de inchisoare pentru lovire.

Atat Pepe, cat si Miguel, beneficiaza de suspendarea executarii pedepsei, intr-o perioada de incercare de trei ani si sase luni. Daca nu sunt cuminti in aceasta perioada, suspendarea pedepsei se transforma in executare.

Scandalul s-a petrecut in aprilie 2005, in barul “Triangolo”, unde victima Andrei Condoianis si prietena sa, Alina Corina Doroftei, s-au certat cu nepotul cantaretului, Franco Pascu, decedat in urma cu cateva luni intr-un accident rutier.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.