Afacerea cu papusi merge ca pe roate. Oana a epuizat deja stocul initial de 500 de jucarii si l-a suplimentat cu inca 150 de bucati.

In luna martie, va aparea insa si cea de-a doua varianta a papusii, ce va avea parul mai inchis la culoare, breton si va purta fusta si cizme cu tocuri. Valoarea totala a vanzarilor de pana acum ajunge la un miliard de lei.

Oana a fost luata prin surprindere atunci cand a fost anuntata ca, in mai putin de o luna de la lansare, s-au vandut toate papusile care-i poarta numele.

Astfel, in urma cu doar cateva zile, ea a cerut suplimentarea stocului initial, de 500 de jucarii, cu inca 150 de bucati.

“Pe 4 ianuarie am vorbit cu cei de la Aradeanca. Deja din noul stoc s-au mai vandut inca 50 de papusi. Sunt foarte incantata ca am atat de multi fani care au dorit sa ma aiba la ei acasa”, a declarat vedeta, pentru Click!.

Si, pentru ca afacerea sa prospere in continuare, Oana s-a gandit ca nu ar fi rau sa lanseze o varianta sexy a papusii, diferita ca look fata de cea initiala: “Jucariile care vor aparea in luna martie vor avea parul mai inchis la culoare si breton, asa cum arat eu acum. Mai mult, pentru ca vine primavara, ea va fi imbracata intr-o fusta scurta si, obligatoriu, va purta cizme sau pantofi cu tocuri. in mod sigur, pretul va ramane acelasi”, ne-a mai spus Zavoranu.

Din cauza contractului confidential incheiat cu firma producatoare, actrita se fereste sa ofere cifre exacte referitoare la profitul obtinut de ea, de pe urma acestei afaceri. Cert e ca valoarea papusilor vandute atinge, deja, suma de un miliard.

“Nu pot sa divulg decat faptul ca e o afacere pro-fitabila, care iti suplimenteaza veniturile. Dar nu pot spune ca imi permit sa-mi cumpar o vila de pe urma papusilor”, ne-a mai marturisit sotia lui Pepe, care asteapta cu nerabdare debutul filmarilor pentru serialul “Razbunarea Oanei”. Acestea vor incepe luna viitoare, iar actrita se afla in negocieri cu posturile de televiziune TVR, Antena 1 si Prima TV.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.