Trupa Etnic a petrecut o scurta vacanta in Israel, cu ocazia unui spectacol. Elena a avut parte de un incident extrem de neplacut: a fost la un pas de a se ineca, dar a salvat-o managerul trupei.

Dupa nenumaratele concerte pe care le-au avut in perioada sarbatorilor, fetele de la Etnic si-au permis cateva zile de relaxare in Israel. Cazate la un hotel de lux, de cinci stele, cele trei nu au ezitat sa se balaceasca la piscina.

In ciuda faptului ca nu stia sa inoate, Elena a intrat si ea in apa adusa chiar din Marea Moarta, recunoscuta pentru nivelul ridicat de salinitate si densitate.

O clipa de neatentie a fost de ajuns ca solista sa-si piarda echilibrul si sa “aterizeze” cu capul la fund. Din fericire, Radu Baron, managerul trupei, s-a aflat pe marginea piscinei si a sarit repede in ajutorul ei. Dupa acest incident, Elena este hotarata sa urmeze un curs de inot.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.