Desi pare o gluma morbida, aceasta gaselnita a Monicai le-a asigurat locurile de munca celor doi tineri din Buzau, veniti la Bucuresti pentru a face menajul in resedinta Columbenilor. La putin timp dupa ce au fost concediati, Simona si Ionut au mai cerut o sansa, iar testul colivei a fost decisiv.

Povestea celor doi tineri e simpla si, intr-un fel, destinul lor se leaga de ziarul Click!, care anunta la inceputul lunii septembrie faptul ca familia Columbeanu cauta un cuplu pentru menaj. Au citit articolul si au avut curaj sa sune si sa se programeze la un interviu.

Ce-i drept, nici conditiile oferite nu erau de negljat: 1.000 de euro salariu (pentru amandoi), cazare si masa gratis. Simona (22 de ani) si Ionut (23 de ani) au stat in probe, au fost angajati, apoi concediati din cauza unor scapari pe care Monica nu le-a trecut cu vederea: cei doi tineri nu au reusit sa se descurce la capitolul curatenie, au gatit fara manusi si au uitat sa aprovizioneze frigiderele cu apa pentru cuburi de gheata.

Lipsa lor de la resedinta Columbenilor nu a durat insa foarte mult. Dornici sa arate ca pot face treaba buna, Simona si Ionut au sunat-o pe Monica inainte de Sarbatori si i-au mai cerut o sansa. “I-am rugat sa imi prepare o coliva. imi era foarte pofta. A iesit senzationala, avea multa nuca si chiar au reusit sa ma cucereasca! Asa se face ca cei doi lucreaza acum din nou aici”, ne-a zis Monica.

Irinel i-a luat sotiei un Rolex de 60.000 de euro

Ceasul cu 1.000 de diamante este editie limitata, iar Monica este posesorul cu numarul 100

Monica implineste astazi 21 de ani, insa sesiunea de examene care se apropie i-a taiat cheful de petrecere. “De ziua mea prefer sa stau acasa, cu familia. Curand vor incepe si examenele la facultate si am mult de invatat”, ne-a declarat Monica, studenta in anul al II-lea la Comunicare si Relatii Publice.

Irinel Columbeanu nu putea trece insa cu vederea aniversarea sotiei sale si i-a pregatit acesteia un cadou pe care si l-ar dori orice iubitor de accesorii de lux: un ceas Rolex Oyster Perpetual Datejust, foto dreapta, din aur cu peste 1.000 de diamante aplicate si care costa aproximativ 60.000 de euro. Ceasul este editie limitata, iar Monica este purtatorul cu numarul
100 in lume.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.