Abia dupa patru ani plini de concerte, timp in care a mai avut si ceva dispute aprinse cu fostii colegi din trupa Vama Veche, Tudor Chirila si-a permis o vacanta.

El si-a invitat iubita, pe Andreea Raicu, in Italia, de unde se vor intoarce dupa trei saptamani de relas. Concediul a fost planuit inca de vara trecuta, insa cei doi indragostiti au amanat escapada din cauza programului profesional extrem de solicitant.

Desi formeaza un cuplu de mai bine de un an, cei doi indragostiti, Tudor si Andreea, au plecat abia acum in primul lor concediu de odihna, semn ca sosise momentul sa petreaca mai mult timp impreuna, pentru a-si limpezi sentimentele. Aceasta vacanta vine la scurta vreme dupa show-ul pe care Tudor l-a facut in plina strada, atunci cand, enervat ca Andreea nu a vrut sa-i vorbeasca, el a blocat circulatia.

Episodul cu pricina a fost dat repede dat uitarii de cei doi, desi carcotasii s-au grabit sa faca atunci din tantar armasar, dandu-i ca si despartiti. “A fost doar o mica cearta, asa ca intre indragostiti”, avea ea sa ne declare, la doar cateva zile dupa acest incident.

Tudor si Andreea si-au facut bagajele pe data de 1 ianuarie si au lasat vorba prietenilor ca vor reveni in tara abia dupa 21 de zile, destinatia vehiculata de apropiati fiind Milano, Italia. Mai mult ca sigur ca vedeta postului Prima TV va profita de aceasta vacanta si pentru a face un tur al magazinelor, cu atat mai mult cu cat luna ianuarie este marcata de reducerile masive de preturi.

Asta in ciuda faptului ca iubitul ei nu-i impartaseste absolut deloc pasiunea pentru cumparaturi. Acolo vor fi, in sfarsit, departe de blitz-urile paparazzilor care, anul trecut, au reusit sa imortalizeze aproape orice miscare de-a lor. Cei doi indragostiti si-au mai programat, in vara, o vacanta intr-un loc exotic, numai ca socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea din targ. Din cauza programului profesional extrem de incarcat, ei au fost nevoiti sa-si amane planurile pentru inceputul anului 2008.

Cu toate acestea, Andreea nu a putut rezista tentatiei unui concediu si a plecat singura, la inceputul lunii octombrie, intr-o scurta vacanta, de doar cateva zile. in aceasta perioada, ea a lipsit de la finala concursului “Elite Model Look”, unde trebuia sa faca parte din juriu si de la nunta Dianei Lascarescu si a lui Dan sucu, la care Tudor a mers neinsotit.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.