Devenit al doilea om in biserica starurilor de la Hollywood, actorul trebuie sa recruteze noi adepti, de la celebritati pana la oameni de rand.
Tom Cruise, devenit al doilea om din Biserica Scientologica, are ca misiune sa recruteze cat mai multi adepti pentru acest cult, de la celebritati ca David si Victoria Beckham, pana la oameni obisnuiti. Germania, tara cu o populatie de 80 de milioane de locuitori, in care actorul a filmat anul trecut filmul „Valkyrie”, este teritoriul perfect pentru aceasta „misiune”. Aceste afirmatii, dar si alte dezvaluiri socante apar in cartea „O biografie neoficiala”, scrisa de Andrew Morton, biograful Printesei Diana, informeaza „Daily Mail”.

Andrew Morton sustine in cartea sa ca Tom Cruise si David Miscavige, capul Bisericii Scientologice, sunt prieteni de nedespartit, „de parca ar fi lipiti unul de celalalt”. Drept urmare, Cruise a devenit numarul 2 in ierarhia scientologilor, lucru care nu s-a intamplat fara consecinte, desi actorul in varsta de 45 de ani nu pare a fi constient de asta.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.