Vedetele americane cu probleme de imagine au descoperit ca una dintre cele mai singure si mai rapide modalitati de reabilitare este "reintoarcerea" la cele sfinte.
La nici o saptamana dupa ce a fost retinuta de politie pentru conducere in stare de ebrietate si posesie de droguri, Mischa Barton, una dintre cele mai promitatoare tinere talente de la Hollywood, a fost imortalizata si ea recent iesind din casa Domnului. Mischa, in varsta de 21 de ani, si-a cautat linistea sufleteasca intr-o bisericuta catolica din Beverly Hills, pe scarile careia a fost fotografiata intr-o virginala rochita alba si purtand in mana o brosura a respectivului lacas de cult. Noul sau look contrasta izbitor cu ipostazele extrem de sexy in care fusese surprinsa in ultima vreme.

Paris Hilton s-a dedicat si ea studiului Bibliei dupa ce a stat la racoare din aceleasi motive ca si Mischa Barton. O alta tanara actrita, Vanessa Hudgens ("High School Musical") s-a rugat si ea celui Atotputernic pentru ca setul de fotografii deocheate de pe internet care nu-i faceau tocmai cinste sa fie dat cat mai repede uitarii.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.