Dupa ce presa din Italia l-a acuzat ca si-ar insela sotia cu actrita Martina Stella, Adrian Mutu a reactionat, spunand ca toata povestea e “pura fantezie”.

“Briliantul” spune ca isi adora familia si ca nu ar fi in stare sa calce stramb, mai ales ca peste trei luni sotia sa, Consuelo, ii va darui inca un copil.

In urma cu cateva zile, revista “Vanity Fair” a aruncat in aer linistea din familia Mutu. Publicatia sustine ca l-a prins in “ofsaid” pe atacantul Fiorentinei.

“Briliantul” ar fi fost surprins in ipostaze intime cu actrita Martina Stella, intr-o discoteca din Florenta, la 20 decembrie, dupa meciul din Cupa UEFA dintre Fiorentina si Mlada Boleslav. Informatia a fost preluata de mai multe publicatii din Italia, iar reactia lui Adrian Mutu nu a intarziat sa apara.

Citat de cotidianul “La Repubblica”, atacantul spune ca aceasta poveste este “pura fantezie”. “imi iubesc sotia, care este pe cale sa-mi daruiasca un al treilea fiu, si imi ador familia. in acest moment deosebit de fericit din viata mea nu am gargauni in cap.

Ceea ce se vorbeste despre mine este pura fantezie. Nu se pot scrie asemenea lucruri despre un barbat casatorit si care are trei copii”, a ripostat Mutu, care nu peste mult timp va deveni tata pentru a treia oara, sotia sa, Consuelo, fiind insarcinata in sase luni.

Mutu a constatat ca are un sprijin neasteptat din partea suporterilor “viola”. Fluierat la meciul cu Cagliari, cand a inscris doua goluri, el primeste acum scrisori in care suporterii Fiorentinei ii cer iertare. Un fan toscan i-a adresat o scrisoare deschisa lui Adrian Mutu:

“Tu esti un campion, unul dintre cei mai talentati fotbalisti din Europa si din lume. Esti cel mai bun jucator de la Fiorentina si nu ma mir ca ai fost fluierat de o parte a publicului. Dar multi fani te considera un simbol al unei echipe care a suferit in ultimii ani”.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.