La trecerea dintre ani, traditia spune ca oamenii trebuie sa petreaca. Masa trebuie sa fie imbelsugata, iar voia buna trebuie sa fie in fiecare dintre noi.

Vedetele autohtone s-au conformat si ele acestei traditii, sarbatorind, fiecare in felul lor, trecerea in 2008. Unii au preferat intimitatea cercului de prieteni, dar altii au fost nevoiti sa contribuie la inveselirea altor oameni. Acesta a fost cazul lui Mihai Traistariu sau al lui Pepe, care au cantat, amandoi, la petrecerea de Revelion organizata la Romexpo de primarul sectorului 5, Marian Vanghelie.

Se spune ca in noaptea de Revelion artistii se lupta sa cante pe cat mai multe scene, pentru ca astfel tot anul vor avea parte de contracte; plus ca onorariile in seara dintre ani sunt printre cele mai “grase”.

Si pe Mihai Traistariu Revelionul l-a prins cantand, dar mai mult de nervi si de frig. Dupa ce a incantat cu vocea publicul de la Romexpo, la petrecerea organizata de Marian Vanghelie, primarul sectorului 5, Mihai impreuna cu logodnica sa Ioana s-au urcat in masina si au pornit spre un restaurant, unde urmau sa petreaca alaturi de prieteni.

Surpriza, insa!!! Masina nu mai avea benzina! imbracati cu haine care le-au golit bugetul cu cateva mii de euro, cei doi indragostiti au fost nevoiti sa mearga pe jos pana la localul cu pricina aproape un kilometru.

Norocul a fost de partea lor si au ajuns inainte ca sampania sa curga in pahare iar artificiile sa lumineze cerul, atunci cand anul 2007 s-a transformat in 2008. Nici Pepe nu a scapat de isteria publicului de la Romexpo, care l-a rechemat pe scena.

Desi au stabilit ca Oana sa-l astepte impreuna cu gasca de amici intr-un club bucurestean, Pepe s-a razgandit pe ultima suta de metri. Cantaretul a fost atent supravegheat din culise de sotia sa, care ii mai trimitea cate o “bezea” pe scena.

Departe de nebunia Capitalei si de aglomeratia din statiunile montane, Dinu Maxer si iubita lui Deea au ales Delta Dunarii. Cei doi nu s-au putut abtine, iar dupa 12.00 noaptea au incins spiritele in discoteca, sustinand un adevarat show.

Dinu nu a ratat nici o melodie de pe album, iar Deea si-a pus costumul de cadana si a scos lumea pe ringul de dans. in noul an si-au propus multe proiecte profesionale si oficializarea relatiei la ofiterul starii civile.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.